Over ons

Eauzee …. Een merk ontstaan aan de kust van onze Noordzee. Een merk dat rust, maar tegelijk ook durf belichaamt. Een merk dat in het leven is geroepen door twee vriendinnen, verbonden door hun passie voor interieur en vormgeving.

Charlotte kan buigen op jarenlange ervaring in totaalrenovatie en interieur. Estelle is een geboren onderneemster met heel wat bagage in de retail sector. We laten ons graag inspireren, door de reizen die we maken, door de mensen die we ontmoeten, door de dingen van alledag die ons raken. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe invloeden, nieuwe items, nieuwe merken, …

Met Eauzee willen we jullie kennis laten maken met stijlvolle elementen die van jullie huis een echte ‘thuis’ maken. Onze focus ligt op toegankelijke stukken van gevestigde & originele Europese merken. Onze collectie is volledig beschikbaar via onze webshop. Uiteraard kunnen jullie ook terecht in onze zaak ‘Eauzee’ I ‘Deuxmicile’ op de Graaf D’Ursellaan te Knokke-Heist.

Hopelijk tot binnenkort !

10% KORTING OP JE EERSTE ORDER!

Geniet van 10% korting op het hele assortiment!

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te personaliseren, websitegebruik te analyseren en aangepaste aanbiedingen te doen.